Alle evenementen

Tiny NL exclusieve bezoekdag voor Athena

Kom naar de bezoekdag in Werkhoven (NL) en ontdek jouw Tiny House

Op zaterdag 8 juni worden alle Athenaleden hartelijk ontvangen bij Tiny NL te Werkhoven, vlakbij Utrecht.

Daar kan je verschillende Tinyhouses bekijken, voelen, ruiken, ontdekken en je kan met al je vragen rechtstreeks bij de ontwerpers terecht.

Het is handig dat je voor je komst per mail een seintje geeft op info@naturisme-athena.org (klik hier).

Tot dan!

Budgetvriendelijk en eigentijds: de Utrechtse Tiny

Tiny.nl bouwt budgetvriendelijke, eigentijdse tinyhouses met enkel natuurlijke materialen. Ze staan ook een trailer waardoor ze – net als Klapkot – binnen bepaalde afmetingen als caravan beschouwd worden en zo kunnen vervoerd worden langs de weg. 

Het bedrijf werd opgericht door ondernemers met verschillende achtergronden – vastgoedontwikkeling, productontwikkeling en marketing – en één gezamelijke passie: dingen creëren.  

Een spraakmakend merk dat zich inzet voor kwalitatief goede, snel leverbare, duurzame en betaalbare tiny houses en flexwoningen. 

 Ze gebruiken enkel door de natuur geproduceerde materialen voor de bescherming en het comfort van hun Tiny’s. Omdat er niets boven de kracht van de natuur gaat. Tiny.nl vindt dat een fijne en warme leefplek een basisbehoefte is, geen luxe. Daarom maakt deze onderneming ook een knusse tweede thuis betaalbaar voor iedereen, zonder lange wachttijd.  

 

Ontdek meer over tiny houses op Athena (link)

Praktisch

08/06/2024 - 14:00:00
(tot en met)
08/06/2024 - 17:00:00
Athena

Reservatie