Je eigen tiny droomhuis op Athena!

Tiny houses zijn compact en gezellig en nodigen uit tot close contact met de natuur. Ze winnen aan populariteit, maar je kan ze niet zomaar ergens neerzetten. Wij onderzochten welke modellen het meest geschikt zijn voor Athena en hoe en waar we ze het best plaatsen op onze parken. Duurzaamheid, beleving en integratie in de groene omgeving staan voorop.

Tiny living: eenvoudiger, natuurlijker, socialer

De Tiny house movement beantwoordt aan de wens om vrij van ballast en in harmonie met de natuur te leven. Het gaat dus om meer dan wonen alleen, het is een complete lifestyle. Net als naturisme.

Waarom tiny houses te koop aanbieden op onze parken?

De filosofie van tiny living past perfect bij Athena en onze naturistische visie. Een ecologisch minihuisje kan er jouw cosy plek worden om tot rust te komen, om te herbronnen, om te genieten van de natuur en van de faciliteiten van de camping (zwembad, bar, sauna…) en om nieuwe vrienden te ontmoeten.

Creatieve bouwers met een duurzame meerwaarde

De partners voor de realisatie van tiny houses op onze parken kozen we heel bewust. Naast degelijkheid, duurzaamheid en lokaal ondernemen spelen ook sfeerschepping, naadloos aansluiten bij onze Athena-omgevingen en keuzevrijheid een grote rol.

We landden bij drie ervaren, betrouwbare en enthousiaste leveranciers in drie prijsklasses: Wikkelhouse, Klapkot en Tiny. Elk concept en design heeft zijn doordachte troeven én het wauweffect. 

 

Interesse? 

Bekijk hieronder onze brochure.

Of contacteer ons meteen voor een verkennend gesprek en een offerte op maat, zonder verplichtingen.

 

Komen kijken, voelen, beleven …

  • Wikkelhouse kijkdag op Athena Ossendrecht
    op zondag 7 juli om 11u en om 15u
  • Klapkot demodagen op Athena Le Perron
    op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus van 10u tot 16u
  • Klapkot demodagen op Athena Helios
    op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus van 10u tot 16u
maak een afspraak