Alle evenementen

Klapkot demodagen

Kom naar de demodagen en ontdek jouw Klapkot

Kom naar de demodagen en ontdek jouw Klapkot

Op vrijdag 16 augustus en zaterdag 17 augustus kan je Klapkot komen ontdekken op Athena Le Perron.

Vrijdag voormiddag wordt het Klapkot uitgeklapt om zaterdag rond 16u weer ingeklapt te worden.

In tussentijd kan je  Klapkot voelen, ruiken, bekijken, ontdekken en je kan met al je vragen rechtstreeks bij de ontwerpers en bouwers van Klapkot terecht.

Het is handig dat je voor je komst per mail een seintje geeft op info@naturisme-athena.org (klik hier).

Tot dan!

Klapkot uit Breda, geniaal in zijn eenvoud

Klapkot is de jonge onderneming van een creatief Bredaas koppel. Hun ingenieuze ontwerp zorgt voor veel extra leefruimte. Het wordt bovendien gebouwd op een trailer en staat dus op wielen. 

 Het hele jaar door comfortabel kamperen is het doel, onder het motto ‘Verleg je grenzen. Klap ze uit!’
De ideale verblijfplaats voor wie net wat meer luxe en comfort wenst.
 

Architect Christel Smeets en ondernemer Bart Verdeijen hadden genoeg van hun caravan en toverden het Klapkot op de tekentafel. Met een knipoog naar het vermaarde café ’t Klapcot en als verwijzing naar de functionaliteit die deze vakantiewoning zo bijzonder maakt.  

Voor het vervoer wordt ze ingeklapt, zodat ze eenvoudig en conform de regels de baan op kan. Eenmaal ter plaatse ontvouwt ze zich in volle glorie tot een aangename binnenruimte, qua oppervlakte gelijk aan een ruime caravan plus voortent. Ideaal bij slechtere weersomstandigheden – kou, regen en harde wind – die in België en Nederland helaas niet uitzonderlijk zijn.  

Een knap gedesigned interieur en exterieur gecombineerd met technische innovatie dus. Origineel, praktisch én mooi, met warme en natuurlijke materialen. Klapkot werkte samen met ons drie types vakantiewoningen uit. Zo kunnen we perfect aansluiten bij de wensen van onze kampeerders: één of twee slaapkamers, een stapelbed voor de kinderen, eigen indeling van de woonkamer …  

 

Ontdek meer over tiny houses op Athena (link)

Praktisch

16/08/2024 - 10:00:00
(tot en met)
17/08/2024 - 16:00:00
Athena Le Perron

Reservatie