Alle evenementen

INF-FNI 2024 International Naturist Youth Gathering op Athena Ossendrecht

  • Athena naturistencamping – Zandvlietseweg 15 – 4641 SR Ossendrecht

 

Jawel! Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur ten noorden van Antwerpen tijdens de INF-FNI European Naturist Youth Rally van 9 tot 12 mei 2024!
Dit jaar worden we overspoeld met toffe activiteiten waar onze leden van kunnen genieten, en dat is nog niet alles – je campingplek en hoofdmaaltijden zijn inbegrepen in het pakket!

Athena Ossendrecht, gelegen aan de Nederlandse grens, strekt zich uit over veertien hectare ongerepte natuur. Met een zwembad, een verkwikkende sauna en moderne faciliteiten, is dit de ultieme bestemming voor naturisten van alle leeftijden!
Voor slechts €100 kun je je aansluiten bij gelijkgestemden vanuit alle hoeken van Europa voor een ervaring die je nooit zult vergeten.

Dit evenement verwelkomt alle naturisten tussen 18 en 27 jaar oud.

We vragen vriendelijk om te allen tijde de kernwaarden van het naturisme te respecteren. In het geval van niet-naleving behouden we ons het recht voor om personen uit te sluiten van het evenement, zonder restitutie. Deze beslissing zal worden genomen door de evenementmanager (of campingmanager).

Maak je geen zorgen over accommodatie, want dat is allemaal geregeld! En als klap op de vuurpijl zijn alle hoofdmaaltijden (van lunch op de 9e tot ontbijt op de 12e) inbegrepen in het pakket. Bereid je voor op een weekend vol plezier, vriendschap en natuurlijke vrijheid!

Informatie over vervoer

Trein: Treinstation Berchem (24 km)

Vliegtuig: Internationale Luchthaven Antwerpen, België (28km/17mijlen)

Er is een ophaalpunt in de buurt van het station en de luchthaven. Gelieve aan te komen tussen 12:00 – 17:00 Centraal Europese Tijd (CET) op de camping of bij de ophaalpunten.

Let op: het evenement is voor aangesloten leden. Nog geen lid en ben je een jongere (tussen 18 en 27 jaar), maak je dan speciaal voor dit event lid voor slechts 12 € pp (link: aanvraag lidmaatschap). Vermeld je naam, geboortedatum en woonplaats.  Bij aankomst op Athena ligt je lidkaart met INF zegel voor je klaar.

Tickets en veel gestelde vragen (link)

 

Praktisch

09/05/2024 - 12:00:00
(tot en met)
12/05/2024 - 12:00:00
Athena Ossendrecht