Word nu lid en ontvang vier keer per jaar het inspirerende Athena Magazine

Word lid

Nieuw in het naturisme? Welkom! Geniet van de vrijheid en de harmonie met de natuur.
Naakt, in respect voor onszelf, anderen en onze prachtplaneet.

onze visie

ATHENA magazine lente 2024

Welkom in het nieuwste nummer van het Athena-magazine over naturisme, met lifestyle, travelling en info over onze parken.
Met veel plezier gemaakt, speciaal voor onze leden.Yes, eindelijk weer lente!
 

De kampeerpret op onze drie parken start weer. We staan met ons hele team klaar om je hartelijk te ontvangen en om je verblijf zorgeloos te maken. Zo kan je heerlijk genieten van de rust. Natuurlijk staan er ook weer leuke groepsactiviteiten op het programma. 

De mooie investeringen voor dit seizoen worden afgerond. Op het moment dat jij dit leest, is  de toegangsweg naar Athena Le Perron geasfalteerd. Binnen dit en twee weken kan je komen zweten en ontspannen in de spliksplinternieuwe sauna op Athena Helios. Op 1 mei openen de kinderen feestelijk de avontuurlijke speeltuin op Athena Ossendrecht.

Ook onze tinyhouseproject krijgt nu echt vorm. Droom je van een knap en comfortabel eigen minihuisje op een van onze parken? Binnenkort kan het. In dit magazine lees je er alvast meer over. En je bent van harte uitgenodigd op de kijk- en demodagen om te zien, voelen en beleven … en om je vragen te stellen. 

Maar eerst gaan we – alvast op papier – op reis, naar Zuid-Frankrijk. We nemen je mee naar het topnaturistendorp Le Sérignan Plage Nature aan de Middellandse Zee en naar de familiale camping La Clapère vlak bij Spanje, aan de voet van de Pyreneeën. Je komt meer te weten over de laatste vissers op ansjovis in Bergen op Zoom en over Filip Naudts, fotograaf met een missie. Je ontdekt vrolijke outdoor hebbedingen en bepaalt mee wie de winnaars van onze fotowedstrijd worden. 

Veel leesplezier! 

Breng je Hemelvaart, Pinksteren of/en je zomervakantie graag op Athena door? Reserveer dan tijdig je campingplaats of huuraccommodatie. De boekingen zijn al op volle dreef. 

Graag tot binnenkort op Athena. 

Stefan & Thomas

Als Athena-lid ontvang je driemaandelijks ons mooie magazine over naturisme, onze parken, lifestyle en travel.

Camping
Hier zoomen we in op wat er op onze parken gebeurt en te gebeuren staat. Je maakt kennis met enthousiaste kampeerders en krijgt tips voor prachtige wandel- en fietsroutes.

Travel
We inspireren je graag voor naturistische bestemmingen in heel Europa. Nick en Lins van Naked Wanderings zorgen telkens voor een boeiende column.

Lifestyle
Naturisme is meer dan alleen in je blootje lopen. Het is een levensstijl waarbij respect voor jezelf, anderen en de natuur centraal staan. Maar het is vooral leuk, ontspannend en bevrijdend.

Lid worden