In de buurt
van Athena Helios

Op stap in het eeuwenoude Bertembos

Vanuit Athena Helios wandel je zo het Bertembos in. Vroeger onderdeel van het Kolenwoud. Nog steeds een van de mooiste plekken van Vlaanderen, in elk seizoen. De tocht gaat langs holle wegen, het Eikenbos, velden en de Romaanse Sint-Pieterskerk.

visit.antwerpen.be
1/7

Ravotten in speelbos ’t Vossenhol

In het Eikenbos, dicht bij de radartoren, kunnen kinderen lekker spelen, met takken sleuren en hutten bouwen. Drie hoeraatjes voor de speelheuvels met doorloopkokers, het vossenhol, de zandbak, het amfitheater en de schuilhut met groendak!

Speelbos ’t Vossenhol
2/7

Cosy citytrippen in Leuven

 Op amper acht kilometer van ons domein ligt Leuven, de stad op mensenmaat. Place to be voor studenten en voor iedereen die van slenteren, gezelligheid, gastronomie, terrasjes, leuke winkels en een rijk cultuuraanbod houdt.

Visit Leuven
3/7

Ambiance tijdens Het Groot Verlof

In de zomer kan de pret in Leuven helemaal niet op. Van schlageroptredens en meezingen met pop- en rockklassiekers tot shaken op soul en hiphop. Openluchtfilms, theater, zomerbars, festivalfood en picknicks maken het vakantiegevoel compleet. En met dit jaar op vrijdag 26 juli JOOST op de oude markt.

HET GROOT VERLOF
4/7

Genieten van al wat Brussel biedt  

Onze hoofdstad barst van de interessante musea en leuke attracties. Het iconische Atomium, het Museum voor Natuurwetenschappen met de grootse dinogalerie van Europa, het vrolijke Stripmuseum, het prachtige Margrittemuseum … Welkom, bienvenue!

Visit Brussels
5/7

Op avontuur in ZOO Planckendael

Nabij Mechelen wacht een stoer en speels dierenpark op jullie. Kai-Mook woont er in haar olifantentempel. Expeditie Bonobo lonkt. Net als de drie andere groene tochten vol verrassende ontmoetingen. Bezoek vijf continenten op één dag!

Zoo Planckendael
6/7

Mountainbikeroute Kortenberg, go go go!

Aan de poort van Athena Helios start en eindigt een geweldige route – met drie lussen – door bossen en langs akkers en veldwegen. Mooie vergezichten inbegrepen. Perfect voor de beginnende MBT’er, leuk tussendoortje voor gevorderden.
Je kan op de rode lus inpikken vanop Helios.

Mountainbikeroute Kortenberg
7/7

naar
ATHENA Helios

Athena Helios