Een dagje Athena Ossendrecht om te ontspannen en weer op te laden? Prima plan! Een verfrissende duik in het zwembad, zonnen en lezen op de ligweide. Yes. Voor 8 euro duik je ook de sauna in.

Op het grote terras aan de bar kan je genieten van diverse drankjes, bieren van de tap en lekkere snacks. Van 17 tot 19 uur serveren we ook pizza’s, pasta’s en frietjes. Breng je je eigen lunch of diner mee? Zet je dan aan een van onze gezellige picknicktafels.

Kinderen hebben hier de tijd van hun leven in het kinderbad of zwembad, de kleurrijke speeltuin en het avontuurlijke bos. Het terrein is autoluw.

Met een basic-lidmaatschap betaal je als volwassene 6 euro, in plaats van 9 euro als niet-lid. Kinderen tot 18 jaar die vergezeld zijn door hun ouders krijgen gratis toegang. Buiten het seizoen – van oktober tot en met maart – is een dagbezoek sowieso gratis voor iedereen.

Als premium-lid kom je zoveel je wil, zonder toegang te betalen. Zo’n seizoensabonnement heb je voor 50 euro. De prijs per gezin is 90 euro.

Terug

Dagtickets 2023

€ 6 p.p. leden
€ 9 p.p. niet-leden
ABONNEMENT (heel het jaar toegang)
€ 50 p.p.
€ 90 per gezin
Te betalen bij aankomst aan de receptie